sunnuntai 27. tammikuuta 2013

valmennus + puomeja

Moikka taas! eilen menimme puomeja maneesilla. Oli kaksi tehtävää jälleen yksinkertaiset, että saadaan hyviä juttuja tehtyä. Tässä mahtava kuva niistä:D


Oikealla sivulla oli puomi,kavaletti,puomi,kavaletti tehtävä. Perus joka mennään ravissa, hyvässä tasapainossa ja suorana. Otin välillä puomien jälkeen pysähdyksen, jotta W olisi kuuliainen sekä oppisi sille niin vaikean pysähtymisen taidon. Ensimmäinen tehtävä meni kivasti tasapainossa ja Wilho oli tosi kuuliainen, vaikka maneesissa oli 2 muutakin heppaa työskentelemässä. 

Toinen tehtävä oli puomi,kavaletti,puomi, jonka päissä olivat tötteröt. Tötteröiden tarkoitus oli olla "johteina", että esteen jälkeen linja olisi suora. Ajattelin että emme vielä mene tätä tehtävää Wilhon kanssa, koska en ollut ihan varma miten se siihen suhtautuisi yms.. Mutta tulimme tulokseen että kokeillaan! No ensimmäisellä kerralla tulimme sisään ravissa ja Wilho jopa hyppäsi kavaletin ja jatkoi laukassa. Olin erittäin tyytyväinen poitsuun. Kahdella viimeisellä kerralla se jatkoi ravissa ja astui vain kavaletin yli, koska se ei ollut mikään hirveän iso. 
Otettiin molempiin suuntiin laukat. Nostot oli ok, ja laukka oli mennyt paljon pyörivämmäksi. Johtunee varmaan aiemman viikon hanki/maastoreeneistä? Wilhoon olin tosi tyytyväinen:)

Sitte vielä hiukan tästä päivästä. Oli Minnan valmennukset maneesilla. Minna oli yllättynyt kun Wilho oli saanut paljon massaa vain reilussa kuukaudessa ja näytti paljon paremmalle. Harjoiteltiin siirtymisiä, ja ravissa hyvää tempoa. Otettiin muutamat laukat molempiin suuntiin ja nostot olivat hyvät sekä laukka säilyi jo ympyrälläkin. Mitään muotoa,peräänantoa ei vielä Minna vaatinut, vaan halusi nähdä hyvän ravin  ja laukan sekä siirtymiset. Vähän oli alussa ponin kanssa onkelmaa, kun samaan aikaan meidän kanssa oli 2 tammaa. Mutta rupesi keskittymään kun olimme hetken aikaa lämmitelleet. Kaikin puolin kiva tunti:)

Videonpätkä tunnista:)


(takki jonka ostin pari päivää sitten:)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti