keskiviikko 23. tammikuuta 2013

hangessa

Nää pari päivää onkin mennyt sitten ratsastaessa pellolla sekä maastossa. Aivan mahtavat kelit on ollut, kun ei ole pakkastakaan kuin -5c. Eilen kävimme Caritan ja Ekkon kanssa tallia vastapäätä olevalla pellolla ratsimassa. Suunitelmissamme oli alkuun vain kävellä hangessa, että ponit saisivat hyvää treeniä. Ajatus pelkästä kävelystä kuitenkin stoppasi, otimme ensimmäisenä "rauhalliset" laukat.
Carita oli ilman satulaa, mutta minä kuitenkin olin pistänyt satulan oman turvallisuuteni vuoksi;)

Carita lähti ensimmäisena laukkaamaan Ekkolla, ja sehän sitten lähti melko lujaa sekä pukitellen:D
Wilho ei onneksi pukitellut, mutta lähti melkein multa käsistä kun meni niin lujaa. Kun saimme rauhoiteltua hevoset sekä yleensäkin pysähtymään, niin otimme vähän ravia ja minä tein muutamia laukannostoja Wn kanssa niiden harjoittamiseksi. Loppuaika menikin kivasti, ja hepatkin rauhoittuvat!

Hiukan vielä tästä päivästä. Menimme jälleen Caritan ja Ekkon kanssa maastoon. Ihan vain rauhalliselle ja "palauttavalle" lenkille. Kävelimme paljon ja menimme tallin lähellä olevalle pellolle, jossa olikin vähän enemmän lunta melkein polviin asti. Ravailimme ja otin muutamat laukat Wn kanssa. Se oli aivan mielissään ja pysyi jopa ohjattavissa sekä pysäytettävissä:D

Torstai ja Perjantai ovatkin sitten Wilholla vapaapäiviä! Katsotaan taas mitä tehdään vklp:)

Tässä video minkä väsäsin aamulla huvikseni:)


BTW..... Aiheesta poiketen löysin Bellan blogista ihan huipun nettivaate kaupan! http://www.axparis.co.uk/
Tilasin sitten itselleni 2 mekkoa, sekä kengät. Hinnat olivat kohtuulliset sekä toimitus kesti vain n.viikon:)
Tota toista mekkoa olisi tarkoitus sitten pitää mun 18.v synttäreillä kesällä;) 

Image 2

Image 2



3 kommenttia:

  1. Mäki tykkään Ax Parisista! Siellä mm. on paljon samoja kenkiä huomattavasti halvempina ku Bubbleroomissa. Tilasin sieltä just uudet kengät ja tuli kolmessa päivässä. :)

    VastaaPoista
  2. Btw kannattaa poistaa toi varmennusjuttu tosta kommentoinnista. Sen saa jostain asetuksista! Monet jättää kommentoimatta, ku toi koodin laittaminen on välillä vähän kinkkistä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps oli kyllä huippu tuo axparis! Saa nähä mitä sieltä vielä innostuu tilaamaan;) Määpä yritän säätää tämän sillai helpoksi:D

      Poista