tiistai 15. tammikuuta 2013

Vääntöä kääntöä peltoilua

Todaaay mentiin pellolla väistöjä, ravi harjoituksia yms ja nostettiin muutamat laukatkin. Ääää meillä on hirveä satulavyö ongelmaaa, entisen heppani vyö on wlle liian lyhyt ja joudun lainaamaan kaverini vyötä kun en omaa ole saanut mistään vielä tilattua -.-  Mennäänpä aiheeseen siiiis.. Ratsastin siis tänään wtä pellolla yksin, se raasuli on ihan paineissa kun ei ollut kamuja mukana ja yritti yllättäen liirailla muualle, sekä näki pieniä vihreitä miehiä:D 

Noo siinä aluksi käveltiin ja vähän lämmiteltiin ponskia sekä ravailtiin pää taivaissa -.- Väistöjäkin yritettiin alkuun, mutta ponilla keskittyminen oli vähän hukassa. Päätin että en rupea sen kanssa turhia tappelemaan joten ravailtiin alkuun aika kauan.. Sitten nostettiin muutamat laukat, nosto venyi toooosi pitkäksi muutaman kerran, mutta eipä se vielä tässä vaiheessa haittaa. Laukka oli ihan ok ja mentiin vähän hangessakin että on vähän työtä lihaksistolle. 

Sitten työstettiin vähän perus kuolaintuntumaa, ulko-ohjan tukea, siirtymisiä ym. perusasioita. Muutamia väistöjä otettiin, ja ne sujuivat ponilta ihan ok! Loppujen lopuksi W alkoi keskittymään ja tuli jo kuolaimellekkin tosi hyvin. Mentiin "pitkiä sivuja" ja poni suoristui tosi kivasti. Oon ihan huippu tyytyväinen tän päivän reeniin! Kuvia, videoita ei tullut, mutta yritän jatkossa saada jonkun kuvaamaan:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti