maanantai 21. tammikuuta 2013

bomfunktioner eller bommar

Tänään tehtiin Caritan kanssa hepoille pari puomitehtävää maneesilla.


Kaks tällästä tosi perus tehtävää ja mahdollisimman helppoa, kun oli eka kerta kun menen Wllä puomeja niin en oikein tiennyt että miten se homman osaa. Noh se olikin iso yllätys, lähestymiset meni ihan kivasti suorana ja jatkui puominkin jälkeen suorana. Puomien jälkeen tehtiin aina pysähdys, jota ollaan harjoiteltu jo piiitkään kun tuntuu olevan herralle niin hankalaa välillä. Alussa se taas touhotti menemään ja oli koko ajan menossa Ekovein luokse, mutta loppujen lopuksi keskittyi tehtävään. Tehtiin myös muutamia väistöjä, nekin onnistuivat suht. ok, muutaman kerran se lähti liiraamaan joka suunnalle. 

 Vähän oli laukassa ongelmaa, nostoissa kun poni ottaa sitä "ravuri" ravia pitkin maneesia, ja sittenkun laukataan niin joko se ei pysy laukassa tai se menee aivan tosi lujaa.. No mutta onneksi tämäkin ongelma saadaan pienellä treenillä ehkä toukokuun laatuarvosteluihin hyväksi:) Laitettiin penkin päälle/maahan kamera, jotta vähän saatais osviittaa miltä homma näytti. 
Tässä jonkun näköistä videota. (video on myös youtubessa, mutta bloggeri ei sitä anna tänne linkata)



Takapäähän yms.. muualle kun saadaan vähän lihasta niin kyllä tästä vielä hyvä tulee! Nyt aloitettiin uusi rehu, Racing Builder Mix, tämä vaikutti hyvältä Wilholle. Tämmöstä tällä kertaa, huomisesta en vielä tiedä mitä sen kanssa teen.. Mutta siitäpä sitten huomenna! Seee yaaa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti