torstai 9. toukokuuta 2013

Valmennukset

äääää..... Hirveä sadepäivä, kylmäää,märkääää! Tänään tuli taas Riikka Oulusta valmentamaan maneesille. Menin itse tallilaisemme puoliverisellä Ericillä oikealta nimeltään Latin Lover. Ja siskoni Emppu meni Wilholla.
Ja sanotaanko näin alkuun etten ole koskaan mennyt vastaavanlaisella hevosella! Se osasi kirjaimellisesti kaiken:D Tehtiin kuitenkin aika normi juttuja.. Aloiteltiin kevyessä ravissa veryttelyä ja muutamat laukan nostot. Siitä jatkoimme sitten käynti-ravi siirtymisillä, ravi-laukka siirtymisillä. Eric oli todella nihkeä aluksi ja kulki ihan paketissa pää ryntäissä.. Siirtymisten ja eteen alas työskentelyn jälkeen se oli todella hyvä! Sitten jatkettiin seuraavaa tehtävää elikkäs käynnissä lävistäjälle ja siitä väistö ja suora laukannosto, laukassa vielä pääty-ympyrät. Ericin laukka oli erittäin iso ja "pomppiva" :D että oli aika työ pysytellä kyydissä. Mutta kaikinpuolin mukava hevonen ja varmaan käyn sitä liikuttelemassa aina välillä kun omistaja ei kerkeä.



Empulla ja Wilholla meni ihan kivasti, kunnes Wilpu rupesi laukan jälkeen käymään ylikierroksilla... Emppukin teki sen kanssa aika samanlaista tehtävää eli siirtymisiä. 
Laitan huomenna videon pätkän youtubeen.. Joo tosiaan siinäkin vaan kuvaa vasemmasta kierroksesta :D ja alussa emppu joutui aina harjoitusravissa taputtelemaan wilhoa kaulalle riikan käskystä niin sekin näyttää aika oudolta XD 
Riikalta saatiin ohjeeksi että Emppu käy vielä huomenna ratsastamassa ponin läpi ja lauantaina onkin jo laatuarvostelu karsinnat! huuuuui...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti