maanantai 6. toukokuuta 2013

Time out..



Heippa taas tauon jälkeen.. Minulla ei oikein ole ollut innostusta/aikaa? kirjoitella blogiin.. Mutta nyt ajattelin teitä vähän valottaa mitä on melkeimpä kuukauden aika tapahtunut!

Lontoon matkamme jälkeen tallin omistaja hommasi Wilhon jatkuvaan ripuliin antibioottikuurin suolistotulehdusta vastaan. Kuuri loppui muutama päivä sitten, joten vielä ei pysty sanomaan onko ripuli ns. loppunut vai paraniko se, jos ei niin varaamme ajan klinikalle tähystykseen. Ainakin eilen ponilla tuli ihan normaalia ulostetta:) JEEhuu!


Ratsastuksellisesti ollaan oltu aika "laiskoja" maastoilua ja juoksutusta on ollut paljon, koska olin itse suurimman osan huhtikuusta reissussa, eikä Carita kovin paljon kerennyt ponilla kummempia tehdä. 
Kallen valmennukset olivat huhtikuun puolessa välissä ja ne menivätkin tosi hyvin! Tosi hyviä tehtäviä oli Kalle nytkin keksinyt esim. Ulkoapujen käyttämistä puomeista tehdyn neliön ympärillä. Ja yllätyksenä Wilho oli erittäin kuuliainen ulko avuille ja kääntyi pienillä avuilla. Väistöissä vasemalle onnistui tosi hyvin, mutta oikealle se niskuroi vaikka miten päin:D Loppujen lopuksi ympyrä harjoituksen kautta sekin saatiin onnistumaan. 

Tässä välissä käytiin kavereiden kanssa helsingissä Justin Bieberin keikalla!:D Joka oli aivan huippu!


Tytskit lähdössä kohti Harwallia;)

Se siitä aiheesta..:D Noh Wilho on ilmotettu Ruukin Laatuarvostelu karsintoihin 11.5 
Mun sisko esittää sen siellä ja saapas nähdä miten menee.. Emppu on ainakin yleensä saanut sen ratsastettua aika hyvin. Nyt mulla alkoi kahden viikon loma, joten kerkeän ratsastaa ponia oikein kunnolla ennen arvosteluita ja varmaan irtohypytetäänkin se ennen niitä. 

See yya!

Huhtikuussa oli muuten Wilhon hampaiden raspaus.. Ja hampaathan olivatkin sitten aika kivassa kunnossa.. Piikkejä poskihampaissa ja takahampaissa koukkuja. Saatiin onneksi kaikki pois ja poni onkin ollut ihan hyvä suustaan tämän jälkeen:)




Ja tähän loppuun vielä iihanat Hööksiltä tilaamani martingaali ja remonttisuitset










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti