sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ruukin Laatuarvostelukarsinnat 11.5.13

Perjantaina oli tallilla melko kiirettä! Mun piti käydä ratsastamassa Eric ja Emppu ratsasti samalla Wilhon. Eric oli ok vetreyttelin sitä edellisen päivän valmennuksen jäljiltä, kun taas Wilho oli melkoinen energia pakkaus... Noo siinä tunnin väännön jälkeen alkoi poni pikkuhiljaa rauhoittumaan ja kuuntelemaan ratsastajaa. Ratsastuksen jälkeen pesimme koko ponin korvista varpaisiin;) Ja olihan se ihanan puhdas<3 Laitoimme kaikki kamppeet valmiiksi huomisia laatareita varten.

Lähdimme Ruukkiin klo 12 aikaan ja olimme perillä pikkusen jälkeen yksi. Menin heti kansliaan ilmoittamaan että ollaan tultu paikalle. Samalla huomasin että 4 vuotiaita olikin vain 3 osallistujaa, mikä oli minusta harmi koska olisi ollut kiva nähdä muitakin samanikäisiä. Wilho käyttäytyi "kisapaikalla" koko ajan erittäin hyvin eikä riekkunut mitään ylimääräistä! Mikä oli tosi positiivista nuorelta herralta.

Eka vuorossa oli irtohypytys ja Wilho oli siinä ensimmäisenä. Talutin pari kertaa sen ensin puomien yli ja sitten alkoi varsinainen hyppääminen. Alkuun Wilho oli tosi nihkeä ja lähti hyppyihin todella raskaasti.. Mutta parani loppua kohden! Se ei kiellellyt eikä sekoillut ylimääräistä. Ratsastuksessa se oli melko energinen ja kiireinen.. Hypytyksen jälkeen oli aikaa vain 15min laittaa varusteet päälle ja mennä arvosteltavaksi, joka sinänsä oli huono kun ei kerennyt verkata yms muuta ennen arvostelua. Pääasiassa olin tyytyväinen ratsastukseen se ei lähtenyt käsistä eikä mennyt aivan päin seiniä :DD Tästä on hyvä jatkaa:)

Pisteet esteiltä 7, 7.5 ,7
Pisteet askellajit 6, 6.25 , 6










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti