lauantai 2. maaliskuuta 2013

Videokooste!

Wilholla olen muutamina päivinä mennyt pellolla sekä ollut lepoa ja vielä yksi maastokin, joka oli aika säätämistä. Menin ekan kerran kokeilemaan miten Wilho käyttäytyy yksin maastossa. Oli se aika jännittynyt, mutta ravattiin ja laukattiin silti. Laukassa tuntui ettei ole jarruja, mutta onneksi vältyttiin vahingoilta btw.. lumipenkkaan ohjausta siis:D

Tänään mentiinkin sitten maneesiin ihan kahdestaan! ja Wilpu oli sitä mieltä että se on ihan hirrrveeen jännää. Laitoin puhelimeni maneesin reunalle ja videokuvaus asentoon, joten nyt saatte nähdä ihan sitä ratsastusta sitten videolta. Laitoin sen vähän huonosti yms kaikkea muuta ihanaa, mutta kyllä siitä jotain näkee. Puolen tunnin pätkän se kuvasi ja nyt olen sitten illan yrittänyt pätkiä sitä yms..

Aloitettiin ihan normi veryyttelyllä käyntiä, ja sitten ravia ilman mitään vaatimuksia. Wilho oli tosi jännittynyt ja pää pystyssä kuin mikäkin kirahvi, mutta niin se on melkeimpä aina kun maneesiin mennään. Se tuntuu sen mielestä olevan vieläkin niin jännä paikka vaikka on oltu siellä muutamat sata kertaa.. Tein paljon voltteja, ympyröitä, koko rata leikkaa sekä kaarevaa kiemura uraa. Koitin vähän harjoitus raviakin, mutta oli vatsalihakset sen verran kipeät eilisen kahvakuula treenin jälkeen että jätin sen sitten myöhemmälle. Poni rentoutui loppujen lopuksi ihan ok kivasti. Otettiin vielä laukannostoja sekä laukkaa ympyrällä että koko maneesissa. Aluksi tuntui että poni lähtee kirjaimellisesti käsistä vauhti oli tosi kova, mutta muutaman noston jälkeen homma rauhoittui ja pystyttiin jatkamaan normaalisti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti