sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Valmennus

Lauantaina oli taas Riikan valmennukset. Wilpu oli melko virtaisa kun lähdettiin tallilta käpyttelemään maneesille. Kävin vähän ottamassa alkuraveja maastossa ja poni oli sitä mieltä että mennään mielummin laukkaa:D
Riikka halusi että laitan gramaanit että vähän nähdään miten se niiden kanssa toimii. Harjoiteltiin aivan perusasioita kulmien ratsastusta aluksi käynnissä ja sitten ravissa. W oli sitä mieltä että ne kulmat voi helposti oikoa ja niihin ei tarvi mennä eikä suoralla uralla tarvi mennä suoraan....... Siinä jonkun aika niitä jankattiin ja loppujen lopuksi kaikki alkoi sujua! Sitten otettiin pääty-ympyrällä harjoitusravia ja siitä laukannostoja kivasta rennosta ravista. Minähän pompin siellä kuin perunasäkki, mutta lopulta ehkä pystyin istumaan paremmin:D Riikan mielestä Wilpu oli pyöristynyt ja saanut lisää pyöreyttä takapäähän!:)
Kiva kuulla muiltakin jotka eivät sitä koko ajan näe, että miten me ollaan edistytty. W oli kuulemma myös ratsastettavuudeltaan paljon paremman näköinen kuin viime kerralla.

Tässä tämmönen nyyhkyvideo ponskista;D ja kanavalta löytyy video myös valmennuksesta, mutta tää ei anna mun linkata sitä tänne?!


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus!! Hienosti meette! :)

    Lähetin sulle bannerin bannerikisaa, toivottavasti ei ole liian myöhässä!

    VastaaPoista