tiistai 19. helmikuuta 2013

Täällä taas!



Heippa vaan kaikille! Kirjotus taukoa on hieman ollut, kun ns. mitään ihmeempiä ei ole tapahtunut..
Wilho on jo sanotaanko että kokonaan toipunut ja nyt on kulunut jo 2viikkoa ruunauksesta, jolloin ell sanoi että saa alkaa normisti ratsastamaan.

16.2 Maneesille tuli oulusta minun tuttu valmentajani Riikka, pitämään kouluratsastuskurssia. Osallistujia oli 8 ratsukkoa, ja minäkin osallistuin, mutta aika käynti painotteista työskentelyä ja hiukan ravia. Tunti
meni hyvin. Lukuunottamatta sitä että ainoat kuolaimet mitkä minulta löytyi Wilholle sopiviksi niin olivat kuparirollerit, joita se vihaa ylikaiken. Se vääntelee suuta vaikka miten päin eikä yhtään sietänyt kitalakeen tulevaa nivelen vaikutusta eikä sitä että rollereita pystyi liikuttelemaan. Joten suun kanssa keskittyminen oli aika hankala homma. Muuten meni ok, harjoiteltiin sitä suoruutta uralla sekä sitten ympyröillä taipumista. Hyvin meni:)

Onnekseni äiti oli tilannut meille kolmipala fullcheek kuolaimet ja käytin niitä jo eilen juoksuttaessa. Poni oli paljon tyytyväisempi!

Ollaan tosi paljon tehty Wilhon kanssa maastakäsin työskentelyä sen sairasloman aikana. Alussa tuntui että kaikki menee päin peetä eikä se osaa kävellä eikä pysähtyä eikä mitään........ Mutta nyt se on alkanut oppimaan ja oppiikin erittäin nopeasti. Eli se pysähtyy jo käskystä sanalla ppprrrrrrr.. seis! Sekä juoksee nätisti liinassa:)

Tänään menen sitten ratsastamaan ja illalla tulee postausta siitä!











1 kommentti: