torstai 27. joulukuuta 2012

#1 yksin maneesissa

Heippa! Tänään menin tallille siinä 17.30 aikaan.. Olin varannut maneesin klo 18.00 (Meillä siis maneesi täytyy vuokrata netin kautta) Wilho olikin jo haettu sisälle, carita (Wilhon hoitaja) kertoi että Wilholla ollut maha tosi löysällä... Ja se kyllä huomattiinkin. Tod.näköisesti johtuu paikan vaihdoksesta ja sen aiheuttamasta "stressistä"

 Harjailin ponin ja laitoin varusteet yms.. mentiin maneesille ja vielä eka kertaa yksin ilman muita heppoja! Wilho oli aika hermostunut ja todella haastava ei oikein halunnut pysähtyä, eikä tullut kuolaimelle ja rentoutunut juuri ollenkaan.

 Lopulta ajattelin että ei oteta tästä kerrasta huonoja kokemuksia joten kävelin maneesia ympäri jonkun aikaa ja harjoiteltiin pysähtymistä sekä peruuttamista. Meni hienosti!  Tein pojalle melassiveden ja sekoitin pieneen määrään kauraa tehobaktin(ripuli lääkkeen) Tämmönen postaus tällä kertaa! Koitan huomiselta saada kuvia/videoita jos mennään kaverini kanssa maneesille kokeilemaan miten siellä irti oleminen Wllä sujuu:)


Tässä pieni kooste päivän jutuista! Raukka ihan hermona;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti